Nervi is altijd de vaste organisator geweest van een aantal speciale activiteiten voor de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit, zoals: de jaarlijkse introductieweek voor eerstejaarsstudenten, excursies naar het binnen- en buitenland én nog veel meer!

De website is vernieuwd op 01-03-2020. Hierdoor kunnen veel activiteiten voor die tijd niet weergegeven worden.

Komende activiteiten

De Nervi Bedrijvendag zal ook dit jaar plaats vinden. De Bedrijvendag is hét evenement voor studenten en bedrijven van Bouw en Infra. De Nervi Bedrijvendag brengt studenten en bedrijven met elkaar in contact. Dit evenement biedt gelegenheid voor bedrijven om stages en afstudeerstages aan te bieden en om eventuele toekomstige collega’s te ontmoeten.

Komende activiteiten worden z.s.m. toegevoegd.

Afgelopen activiteiten

Een gezellige borrel met alle docenten van de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek, en de studenten van deze opleidingen die hun propedeuse hebben behaald. Door een lastige coronatijd was dit voor veel studenten de eerste keer dat ze iedereen van de opleiding ‘in het echt’ hebben gezien. Door deze activiteit hebben de studenten en hun docenten elkaar beter leren kennen.

Op dinsdag hebben de studenten kennis met elkaar, de docenten en hun studie gemaakt.
Op woensdag hebben de studenten in samenwerking met BAM een aantal projecten in Zwolle bezichtigd. 

Het was in 2021 niet mogelijk om de Nervi Bedrijvendag fysiek te houden. Ondanks dat was de (online) Bedrijvendag weer een groot succes. Veel studenten hebben kennis kunnen maken met bedrijven waar zij in de toekomst misschien wel gaan werken.

Deze activiteiten worden z.s.m. toegevoegd.

15-05-2019 | Nervi Bedrijvendag
19-12-2019 | Eindejaarsborrel Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit

Deze activiteiten worden z.s.m. toegevoegd.

Sluit Menu