Inschrijving Nervi Bedrijvendag 2022

De inschrijving voor de Nervi Bedrijvendag is inmiddels gesloten

De Bedrijvendag is hét evenement voor studenten en bedrijven van Bouw en Infra. De Nervi Bedrijvendag brengt studenten en bedrijven met elkaar in contact. Dit evenement biedt gelegenheid voor bedrijven om stages en afstudeerstages aan te bieden en om eventuele toekomstige collega’s te ontmoeten. Wij zijn blij om te melden dat op 1 juni de Bedrijvendag weer plaats gaat vinden. In de ochtend is er tijd om alles voor te bereiden en klaar te zetten, waarna in de middag de studenten langs zullen komen om langs te gaan bij alle stands van de bedrijven. En aan het einde van de middag sluiten wij af met een gezellige borrel. 

Tijdens Bij het inschrijven zal er gevraagd worden om de keuze te maken uit 3 verschillende pakketten. Onderstaand tabel maakt duidelijk wat elk pakket inhoud en wat de verschillen tussen de pakketten zijn.

Pakket 

A 

 

 

Prijs  

345,-  

295,-  

245,-  

Beschikbare
plaatsen 
 

15  

20  

15  

Rangorde*  

Centraal   

2e ring  

3e ring  

Maximaal
aantal aanwezigen van het bedrijf 
 

 

 

 

Vermelding in Bedrijvendag
folder 2022 
 

150 woorden + groot
logo  

150 woorden + normaal
logo  

150 woorden + klein logo 

Omdat wij deze Bedrijvendag goed en veilig willen organiseren geldt er een maximum aan bedrijven die zich in kunnen schrijven. Zoals uit de tabel hierboven valt af te leiden zijn er in totaal 50 plekken beschikbaar. Hierbij geldt: vol = vol.   

Tijdens de Bedrijvendag bieden wij ook weer de gelegenheid voor 5 bedrijven om een korte presentatie (van ongeveer 10 minuten) te geven. Deze presentaties zullen in een collegezaal gehouden worden, waar studenten zich kunnen aansluiten. Heeft u interesse in het geven van een presentatie? Vul dan uw onderwerp inclusief een korte toelichting in op het aanmeldformulier. De 5 meest geschikte onderwerpen zullen worden uitgenodigd om hun presentatie te geven.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Inschrijven voor de Nervi Bedrijvendag 2022 kan via deze link: https://www.survio.com/survey/d/Y1V8H4A3S6G9V2A9T

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Nervi 2021-2022

Nervi Bedrijvendag 2022

De Nervi Bedrijvendag zal op 1 juni plaatsvinden.

Impressie plattegrond beursvloer

De plattegrond is nog niet bekend, maar wel is al duidelijk dat de Bedrijvendag in het X gebouw zal plaatsvinden. Zodra de plattegrondbekend bekend is zal die hier verschijnen.

Fysieke Bedrijvendag

Nadat vorig jaar de Bedrijvendag online was, en het jaar daarvoor deze zelfs was afgelast, zal deze editie eindelijk weer fysiek plaatsvinden.

 
Sluit Menu