Student – Voorzitter

Mijn naam is Bianca, 19 jaar en tweedejaars student Bouwkunde. Ik ben bij Nervi gekomen omdat ik het heel erg leuk vind om dingen te doen voor de opleiding/school en daardoor nieuwe mensen te leren kennen. Dit jaar vervul ik de rol van voorzitter en hoop ik samen met de rest van het bestuur een jaar vol met leuke activiteiten neer te kunnen zetten.

Student – Penningmeester

Mijn naam is Julian en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars Civiele Techniek student. Dit jaar neem ik de rol op me als penningmeester binnen studievereniging Nervi. Als actief bestuur hopen wij er een jaar van te maken met verschillende leuke activiteiten zoals gastcolleges, de Bedrijvendag en diverse borrels.

Student – Extern Coördinator

Mijn naam is Sydo en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding Bouwkunde en zit momenteel in het 2e jaar. Dit jaar pak ik de rol als extern coördinator op om zo mijn netwerk te vergroten. Ook streef ik naar succesvolle borrels, evenementen en een mooie Nervi bedrijvendag!

Student – Intern Coördinator

Mijn naam is Sjoerd, ik ben 20 jaar oud en woon in Baarn. Momenteel ben ik tweedejaars student Civiele Techniek, en binnen Nervi ben ik verantwoordelijk voor de interne communicatie op het Windesheim. Door corona zal dit jaar weer anders verlopen dan dat wij gewend waren. Maar ondanks dat wil ik er het best van maken en een aantal leuke dingen organiseren. 

Student – Secretaris

Hoi, ik ben Thijs. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars Ruimtelijke Ontwikkeling en Mobiliteit student. Binnen het bestuur van Nervi vertegenwoordig ik dan ook mijn opleiding. Daarnaast heb ik de rol als secretaris op mij genomen. Ik hoop samen met de rest van het bestuur wat meer naambekendheid te creëren en hiermee toffe activiteiten op te zetten.

Docent – Voorzitter Nervi

Als docent ben ik betrokken bij de studievereniging Nervi, en werk ik samen met studenten van de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimte-Ontwikkeling Mobiliteit om kansen te creëren voor diens studenten. Denk aan Excursies, Masterclasses, Gast Colleges, Project bezoeken en Buitenlandse ervaringen. Al deze activiteiten hebben als doel kennismaking met het werkveld die niet worden aangeboden door de opleidingen zelf. 

Docent – Penningmeester

Hallo! Ik ben Stefan Zwerink en als docent vervul ik de rol van penningmeester bij Nervi. 

Nervi is een stichting waarin studenten de kans krijgen evenementen te organiseren voor en door studenten en docenten van de opleidingen binnen het domein Built Environment. Nervi vormt hierin de rol van intermediair tussen de opleidingen en het bedrijfsleven: een springplank om je te helpen aan het opbouwen van je professionele netwerk, naast ontspannende activiteiten.