Voorzitter

Mijn naam is Mirjam, 19 jaar en tweedejaars student Bouwkunde. Ik ben bij Nervi gekomen omdat ik het erg leuk vind om dingen te organiseren voor de opleiding/school en daardoor nieuwe mensen te leren kennen. Dit jaar vervul ik de rol van voorzitter en hoop ik samen met de rest van het bestuur een jaar vol met leuke activiteiten neer te kunnen zetten.

Extern coördinator

Ik ben Thijs, 2e jaars student civiele techniek en dit bestuursjaar vervul ik de rol als extern coördinator voor Nervi. In deze rol focus ik mij op het vinden van connecties met bedrijven en andere verenigingen om zo een netwerk rondom Nervi creëren.
Naast het werk voor de vereniging doe ik nog aan downhillen en werk ik als fietsenmaker.

Mijn doel voor dit jaar is om voor Nervi een netwerk op te zetten om studenten en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Hieruit gaan dan ook interessante en bovenal gezellige activiteiten ontstaan!

Penningmeester

Mijn naam is Jesper en ik ben tweedejaars student Ruimtelijke Ontwikkeling-Mobiliteit. In het huidige bestuur vervul ik de rol van penningmeester en help ik met het organiseren van de activiteiten. Naast de studie en Nervi houd ik mij vooral bezig met sporten en muziek luisteren. Ik roei bij de Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas en daarnaast fiets ik geregeld met mijn racefiets of mountainbike de Veluwe over.

Op de campus ben ik tussen de colleges vaak buiten te vinden. Want ik ben van mening dat er niets lekkerder is dan een frisse neus halen.

Let’s connect: www.linkedin.com/in/jesper-te-riet1503

Docent – Voorzitter Nervi

Als docent ben ik, Lukas Xu, betrokken bij de studievereniging Nervi, en werk ik samen met studenten van de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimte-Ontwikkeling Mobiliteit om kansen te creëren voor diens studenten. Denk aan Excursies, Masterclasses, Gast Colleges, Project bezoeken en Buitenlandse ervaringen. Al deze activiteiten hebben als doel kennismaking met het werkveld die niet worden aangeboden door de opleidingen zelf.