Over ons

Studentenvereniging Nervi

Wie zijn wij?

Studievereniging Nervi is opgericht als stichting in 1989, met als doel om het onderwijs binnen de Bouw en Infra afdeling leerzamer, kwalitatief beter, maar voornamelijk de studenten een leukere studietijd te bieden.

Anno 2024 bieden we onze studiegenoten nog steeds de mogelijkheid de studie interessanters te maken, door het organiseren van interessante nationale en internationale excursies te plannen, gave Masterclasses te organiseren, netwerk momenten met bedrijven, docenten en studiegenoten, de jaarlijkse Nervi bedrijvendag, en zo veel meer.

Met een actief bestuur, bestaande uit student- en docentleden zorgen wij ervoor dat jij een toffe studie kan doorlopen, met boeiende activiteiten iedere periode waar jij aan kunt schuiven!

Huidig bestuur

Sven Timmer – Voorzitter
Hey, ik ben Sven timmer eerstejaars student civiele techniek. Ik vind me plek bij Nervi omdat het voelt als thuiskomen. Dit komt niet alleen door dat ik mijn passie voor civiele techniek kwijt kan maar ook doordat ik mijn energie in organiseren kan steken terwijl ik wat goeds doe voor je medestudenten. In Nervi kan ik ook mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid kwijt. Buiten Nervi en mijn studie hou ik me veel bezig met de sportschool en vind je mij veel in theaters bij musicals, cabaretiers en theatervoorstelling.

Carlijn van de Waterlaat – Vice voorzitter / Grafisch vormgever
Hoi hoi! Aangenaam, ik ben Carlijn. Enthousiaste eerstejaars bouwkunde student. Na een ontzettend chaos gesprek met onze docent Thijs Uijthof (Opleiding vertegenwoordiger) ben ik met toeval bij Nervi terecht gekomen. Ik ben Nervi binnengekomen als nieuwsgierig aapje en onwetend over de vereniging. Na de eerste live ontmoeting was ik verkocht! De gezelligheid, leuke activiteiten die er georganiseerd mogen worden, waar Nervi voor staat en waar ze voor gaan trok direct mijn interesse. Mijn doel is om Nervi op de kaart te zetten en naar een volgend level te tillen. Naast mijn studie ben ik graag bezig als grafisch vormgever, deze skills pas ik met volle passie toe binnen Nervi. Ook vertegenwoordig ik de vereniging als vicevoorzitter en stiekem ook als sociaal mediamanager en intern coördinator. Buiten mijn opleiding en Nervi ben ik een echte sportfanaat. Ik doe aan krachtsport, kickboksen en fiets graag. Verder heb ik een passie voor sneakers (lichte schoenen tik, 30 paar valt wel mee toch?) en fotografeer ik als hobby. In de tijd die ik overhoud hou ik mij bezig met het schrijven van gedichten en poëzie. Of te wel een ontzettend bezig bijtje.

Suus Hop – Penningmeester
Mijn naam is Suus en ik zit nu in mijn tweede jaar bouwkunde. Ik ben bestuurslid bij Nervi (en soon to be penningmeester). Naast de leuke contacten en alle gezelligheid leer ik ook veel dingen bij Nervi. Het is een gezellige groep en dat maakt zelf de lange vergaderingen niet saai. Wat ik naast school doe? Nou, hoewel school vaak het grootste deel van mijn week inneemt is er altijd nog wel genoeg ruimte voor vrienden, creatief bezig zijn, werk en natuurlijk af en toe een drankje doen.

Jarco de Graaf – Extern Coördinator
Hallo allemaal, ik ben Jarco de Graaf en zit in het eerste jaar van de opleiding Civiele Techniek op het Windesheim. Aan het begin van mijn opleiding ben ik met enthousiaste bestuursleden van Nervi in contact gekomen en daarna heb ik me meteen aangemeld. Ik ben begonnen als penningmeester en ga nu richting de communicatie. Dit houdt in dat ik contact heb met bedrijven om activiteiten te regelen voor de studenten van Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke ontwikkeling Mobiliteit. Op deze manier kunnen studenten kennis maken met het werkveld. De reden waarom ik me aangemeld heb en waarom ik het zo leuk vind is dat dit een leerweg is waar je erg veel profijt van hebt in de toekomst. Korte lijntjes naar een breed scala aan bedrijven en een professionele skillset op het gebied van communiceren en organiseren helpen je enorm in de toekomst en dat is natuurlijk mooi meegenomen!!

Bas Witte
Mijn naam is Bas, 19 jaar en ben 2e jaars student civiele techniek. Ik heb niet veel hobby’s, maar ik ben veel van mijn vrije tijd bezig met sporten. Dit jaar vervul ik de functie als secretaris. Ik heb mij aangesloten bij Nervi, omdat ik graag een nieuwe uitdaging wilde aangaan. Ik hoop dit jaar, samen met het bestuur, mooie en leuke activiteiten neer te kunnen zetten.

Stefan hoorn – Facilitator
Hey, Ik ben Stefan Hoorn tweedejaars student aan de opleiding bouwkunde. Binnen Nervi zet ik mij in om samen met het bestuur visie en langer termijn strategie te ontwikkelen. Ik houd heel erg van nieuwe uitdagingen om mij persoonlijk te ontwikkelen en hoe mooi is het om dat met Nervi te doen als doel om studenten dichter bij elkaar te brengen. Naast Nervi houd ik me bezig met foto- en videografie ook ben ik druk met energietransitie en biobased bouwen.

Ard Vonkeman – Uitvoerend lid
Hee, ik ben Ard en ik zit in het eerste jaar Civiele Techniek. Ik ben bij nervi een enthousiast lid en doe ik erg graag. Ik zit bij nervi, omdat ik bij onze introductie dagen al meteen zag dat dit een leuke en enthousiaste groep was en ik hier graag bij wil horen. Naast school en nervi ben ik een fanatiek sporter en basketbal ik op hoog niveau.

Thijs Uijthof – Opleiding vertegenwoordiger
Hey! Ik ben Thijs, HBO docent voor Bouwkunde, Civiele Techniek en Mobiliteit. Ik geef de vakken wiskunde, statistiek en Excelvaardigheden. Onderwijs is mijn ding, vooral omdat ik het super vind om direct met studenten te werken en ze te zien groeien, zowel in hun skills als persoonlijk. Vandaar dat ik ook een rol heb gekregen binnen Nervi. Samen met mijn collega Jesse vervullen wij de rollen van voorzitter en penningmeester bij Nervi (als docenten). We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat we altijd klaarstaan voor onze studenten. Ik ben bij Nervi betrokken geraakt dankzij Lukas, voormalig voorzitter, die me deze kans gaf. Grote dank daarvoor! Het is een plek waar ik zelf ook continu nieuwe dingen leer en waar ik veel plezier uit haal. Het mooiste aan Nervi is de groei die ik kan zien bij studenten. Studenten leren ondernemen, organiseren en plannen. Het is fantastisch om te zien! Elk jaar staan wij weer voor nieuwe uitdagingen en ieder jaar verzinnen de studenten weer nieuwe oplossingen. Ik heb nog altijd met trots gekeken naar het bestuur en mijn gevoel zegt dat dat ook zeker zo gaat blijven! Wanneer ik niet bezig ben met lesgeven of Nervi, vind je me waarschijnlijk achter mijn pc, met mijn ukulele, op de dansvloer (af en toe dan) of buiten bezig met Calisthenics.

Jesse van Hecke – Opleiding vertegenwoordiger
[tekst]